Gå mot ALS!

Gå mot ALS

Insamlat

1 600
1% uppnått totalt av 100 000 kr

Söndagen den 16 juni är det dags för årets upplaga av insamlingsinitiativet ”Gå mot ALS!”. Tidigare år har tusentals människor samlats över hela landet för att synliggöra och samla in pengar till förmån för ALS.

Vad

Vem som helst kan arrangera en lokal promenad på sin ort. Rutten ska vara ungefär 1 kilometer lång och vara lätt så att alla kan delta. Varje deltagare bidrar med en gåva till ALS-forskningen. Utöver att samla in pengar och väcka uppmärksamhet kring ALS är det ett utmärkt tillfälle att utbyta erfarenheter och stötta varandra.

Var

Var som helst! Tänk bara på att välja ut en lämplig rutt som är enkel att ta sig runt.

När

Söndagen den 16 juni.

Hur

Jag vill anordna en promenad på min ort

  1. Klicka på "Gå med i laget"
  2. Ange dina personliga uppgifter och klicka sedan på högerpilen för att fortsätta
  3. På sidan ”Din insamling” kan du skriva mer utförlig information om promenaden. Ange "Gå mot ALS - Ortsnamn" som titel till insamlingen. Skriv tydligt var och när promenaden startar och beskriv rutten. Tänk på att insamlingar där du berättar om din personliga anknytning till ALS generellt genererar mer engagemang!
  4. När du väl har skapat ditt lag är det dags att börja marknadsföra promenaden för att få andra att ansluta. Skapa ett evenemang på Facebook, prata med vänner och kollegor och kanske till och med din lokala tidning för att marknadsföra din promenad. Lycka till!

Du kan när som helst kontakta oss via pontus@ullacarinstiftelse.se för att få hjälp.

Jag vill ge ett bidrag till en insamling

  1. Tryck på "Lagmedlemmar" för att se alla promenader.
  2. Navigera vidare till insamlingssidan för din lokala promenad
  3. Klicka på "Ge ett bidrag" och följ instruktionerna